Büfé pályázat – 2021

A BM OKF Gazdasági Ellátó Központ egyfordulós nyílt pályázatot hirdet 
a 1033 Budapest, Laktanya utca 33. szám alatt található ingatlanban működő 
68 m alapterületű munkahelyi büfé határozott idejű, 5 év időtartamra szóló üzemeltetésére.

A büfé a 1033 Budapest, Laktanya utca 33. szám alatt található Katasztrófavédelmi Oktatási Központ és a hozzá tartozó kiszolgáló épületek személyi állományának, az oktatásban és képzésekben résztvevő hallgatói valamint az épületbe látogató katasztrófavédelmi és egyéb hivatali szervek munkatársainak, továbbá a külső vendégek kiszolgálására szolgál. A büfé üzemeltetési jog átadásának várható kezdő időpontja: 2021. szeptember 15., bérleti díja havi 35 000,- Ft és redzsi díjak. A Kiíró a Pályázó által benyújtott árlista, a vállalt nyitvatartás és a vállalt étkeztetési és fizetési szolgáltatások szerint súlyozott eredmény alapján dönt az odaítélésről. 

A pályázat beadásának határideje: 2021. július 23. 12.00 óra.

A pályázatot cégszerűen aláírva, magyar nyelven, egy papíralapú példányban, folyamatos oldalszámozással és tartalomjegyzékkel ellátva, zárt borítékban, a Pályázó nevének, címének megjelölésével kell benyújtani az alábbi felirattal „Pályázat a 1033 Budapest, Laktanya u. 33. sz. alatti büfé üzemeltetésére”. A borítékon más felirat, jelzés nem szerepelhet. 

A pályázatról tájékoztatást nyújt Kővári Attila tű. őrnagy, a BM OKF GEK vagyonkezelési osztályvezetője.
Telefon: +36 (20) 8200-886, e-mail: nggvyn.xbinev@xngirq.tbi.uh

A pályázónak lehetősége van a büfé előzetes megtekintésére, egykonzultációval egybekötött helyszíni bejárás során, amelynek időpontja: 2021. június 29. nap, 10.00 óra. A bejárásra e-mailben, a résztvevők adatainak megadásával a orawnzva.onopfnal@xngirq.tbi.uh címen legkésőbb előző nap 16.00 óráig, pályázónként maximum három fővel lehet jelentkezni.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap