Álláshirdetés

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) személyi állományába nem pályázat keretében jelentkezők önéletrajzát a BM OKF GEK három hónapig őrzi meg akkor, ha az önéletrajz benyújtója - annak beküldésekor - ehhez írásban kifejezetten hozzájárul.

Amennyiben az önéletrajz vagy annak kísérőlevele nem tartalmazza az adatok kezeléséhez való írásbeli hozzájárulást, a BM OKF GEK kizárólag azt vizsgálja meg, hogy az önéletrajznak megfelelő, betöltetlen álláshellyel rendelkezik-e vagy sem. Ha ilyen üres álláshely nem áll rendelkezésre, a postán érkezett vagy személyesen benyújtott iratot visszaküldi a jelentkezőnek, a részére elektronikus úton benyújtott önéletrajzot pedig törli.

A jelentkező hozzájárulásával tárolt önéletrajzok esetén a háromhónapos adattárolási határidő lejártát követően a pályázati anyagokat a BM OKF GEK megsemmisíti, vagy ha arra a jelentkező külön igényt tart, részére visszaküldi.

Az önéletrajzokkal kapcsolatos adatkezelés szabályait részletesebben az  Adatvédelmi irányelvek menüpont alatti Adatkezelési tájékoztató tartalmazza.


Aktuális álláshirdetések:

Ellenőrzési Szolgálat Belső Ellenőr
Közzététel: 2022-02-16 Jelentkezési határidő: 2022-07-31 Szolgálati hely: 1149 Budapest, XIV. kerület, Mogyoródi út 43.
Álláshirdetés a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Ellenőrzési Szolgálat Belső Ellenőr munkakör betöltésére. Részletek...
Kéményseprő szakmunkás és betanított munkás
Közzététel: 2022-05-24 Jelentkezési határidő: 2022-06-30 Szolgálati hely: Budapest
A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ határozatlan idejű, teljes munkaidőben történő foglalkoztatásra keres kéményseprő munkakörre a Főváros közigazgatási határán belüli területre kéményseprő szakmunkásokat, és olyan betanított munkásokat akik vállalják, hogy elsajátítják a szakmát és szakképesítést szereznek. Részletek...