Álláshirdetés

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) személyi állományába nem pályázat keretében jelentkezők önéletrajzát a BM OKF GEK három hónapig őrzi meg akkor, ha az önéletrajz benyújtója - annak beküldésekor - ehhez írásban kifejezetten hozzájárul.

Amennyiben az önéletrajz vagy annak kísérőlevele nem tartalmazza az adatok kezeléséhez való írásbeli hozzájárulást, a BM OKF GEK kizárólag azt vizsgálja meg, hogy az önéletrajznak megfelelő, betöltetlen álláshellyel rendelkezik-e vagy sem. Ha ilyen üres álláshely nem áll rendelkezésre, a postán érkezett vagy személyesen benyújtott iratot visszaküldi a jelentkezőnek, a részére elektronikus úton benyújtott önéletrajzot pedig törli.

A jelentkező hozzájárulásával tárolt önéletrajzok esetén a háromhónapos adattárolási határidő lejártát követően a pályázati anyagokat a BM OKF GEK megsemmisíti, vagy ha arra a jelentkező külön igényt tart, részére visszaküldi.

Az önéletrajzokkal kapcsolatos adatkezelés szabályait részletesebben az  Adatvédelmi irányelvek menüpont alatti Adatkezelési tájékoztató tartalmazza.


Aktuális álláshirdetések:

Kéményseprő szakmunkás és betanított munkás
Közzététel: 2021-10-15 Jelentkezési határidő: 2021-11-30 Szolgálati hely: Budapest
A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ határozatlan idejű, teljes munkaidőben történő foglalkoztatásra keres kéményseprő munkakörre a Főváros közigazgatási határán belüli területre kéményseprő szakmunkásokat, és olyan betanított munkásokat akik vállalják, hogy elsajátítják a szakmát és szakképesítést szereznek. Részletek...
Felszolgáló és konyhai kisegítő
Közzététel: 2021-10-15 Jelentkezési határidő: 2021-10-31 Szolgálati hely: Budapest
A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ határozatlan idejű, teljes (40 órás) munkaidőben történő foglalkoztatásra keres élelmezési szakterületre felszolgáló munkakörre képesítéssel rendelkező, továbbá konyhai kisegítő munkakörre képesítés nélküli jelentkezőket. Részletek...