Hírek


Kedvezményes versenyzési lehetőséget kap a katasztrófavédelem állománya
2019. január 25. 09:27
Együttműködési megállapodást kötött január 24-én az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Budapest Sportiroda Kft.

Az elmúlt évek hagyományaihoz hűen, idén is együttműködési megállapodást írt alá az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Budapest Sportiroda Kft. A partnerség elsődleges célja, hogy ösztönözze és támogassa a katasztrófavédelem állományának sporteseményeken történő részvételét: a megállapodás részeként a hivatásos katasztrófavédelmi szervek dolgozói a meghirdetett alapár feléért nevezhetnek be a Budapest Sportiroda Kft. által megrendezett országos szintű, nagyszabású szabadidősport- és futófesztivál-rendezvényekre.

Az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület vezetése a megállapodás aláírásával ismét egyértelművé tette, hogy kiemelt figyelmet fordít az állomány egészséges életmódjára, fizikai teljesítőképességének és edzettségének növelésére, valamint a szabadidő kulturált eltöltésének elősegítésére.