Hírek


Ismét összegyűltek a kéményseprőmesterek
2018. június 26. 07:31
Megtartotta júniusi értekezletét a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezete. Az igazgatóhelyettes elnökletével zajló megbeszélésen a megyei kéményseprőcsoportok vezetői a munkaszervezés aktualitásait és az első félév eddigi eredményeit értékelték június 25-én.

A BM OKF Gazdasági Ellátó Központ igazgatóhelyettese, Tóth László tűzoltó ezredes, ismertette a társasházak sormunka-ellenőrzésének és az új rendszer szerint beérkezett lakossági kezdeményezésű igénylések első féléves teljesítménymutatóit. A szervezet eddig eredményesen, az előzetes tervek szerint haladt a feladatok ellátásában. Az egyeztetett időpontban elvégzett kiszállások lakossági megítélése pozitív: az ingyenes ellenőrzés lehetőségével élők elégedettek voltak a szervezet szakembereinek munkájával, a jövőben is tervezik a kéményseprőipari ellenőrzés kezdeményezését, és a feltárt kisebb hibák kijavíttatásában is együttműködők voltak.

Napirendre került a kéményseprési feladat ellátását támogató mobilalkalmazás legújabb fejlesztéseinek ismertetése, valamint a tablethasználat gyakorlati tapasztalatainak megbeszélése. Az értekezlet résztevői humán kérdéseket is tárgyaltak, így a belső szakemberképzés és továbbképzés lehetőségének ismertetése mellett kitértek a dolgozók egészségmegőrzését szolgáló juttatásokra. Az értekezlet feladatszabással zárult.


 

Kapcsolódó képek:

Ismét összegyűltek a kéményseprőmesterek Ismét összegyűltek a kéményseprőmesterek Ismét összegyűltek a kéményseprőmesterek
>>> További képek a galériában <<<