Hírek


Jubileumi elismerések a Gazdasági Ellátó Központ februári igazgatói értekezletén
2017. február 07. 16:34
További aktív éveket kívánva adta át a mai napon Berecz György tűzoltó ezredes, a BM OKF Gazdasági Ellátó Központ igazgatója az évtizedek óta belügyi szolgálatban dolgozó munkatársaknak járó jubileumi elismeréseket, és az Országgyűlés Hivatalának ajándéktárgyát, az „ország karácsonyfája” köré szánkókból összeállított kerítés egy darabját.

Belügyi szervnél töltött 40 éves foglalkozatási jogviszonya alapján dicséretben és jutalomban részesült, valamint a 40 év után járó pénzjutalmat vehetett át Szabó Lajos előadó, a Gépjármű Osztály főmunkatársa. 25 éves foglalkozatási jogviszonya alapján dicséretben és jutalomban részesült Piti József címzetes tűzoltó zászlós, a Logisztikai Osztály Beszerzési és Ellátási Csoportjának segédelőadója, továbbá belügyi szervnél töltött 20 éves foglalkoztatási jogviszonyára tekintettel Barkaszi Bertalan portás, a Vagyonkezelési Osztály, Infrastruktúra Üzemeltetési Alosztály, Objektumbiztonsági Szolgálat munkatársa.

Az Országgyűlés Hivatalának felajánlásából, nagycsaládosoknak járó ajándéktárgyat adományozott Kabai Tamás kéményseprőmester, a Kéményseprőipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet koordinátora részére.

Az igazgató rövid köszöntőjében azt hangsúlyozta: Egy kitüntetésre felterjeszteni, illetve elismerésben részesíteni azt lehet, aki munkaköréből, választott tisztségéből fakadó feladatait huzamosabb ideje, az átlagosnál magasabb színvonalon és eredményesebben látja el, vagy meghatározott feladat végrehajtása során kimagasló helytállást, önfeláldozó magatartást tanúsított, és életpályája alapján példaképül állítható a belügyi szervek személyi állománya elé. A jutalmazott kollégák mind érdemesek arra, hogy munkájukat, kitartásukat megköszönjük.

 

Fotó: ifj. Kontra György tűzoltó főhadnagy - BM OKF GEK


 

Kapcsolódó képek:

Jubileumi elismerések a Gazdasági Ellátó Központ februári igazgatói értekezletén Jubileumi elismerések a Gazdasági Ellátó Központ februári igazgatói értekezletén Jubileumi elismerések a Gazdasági Ellátó Központ februári igazgatói értekezletén
>>> További képek a galériában <<<