Hírek


Sikeresen zárult a GEK tűz- és munkavédelmi képzése
2018. december 13. 13:16

Sikeresen befejeződött a BM OKF Gazdasági Ellátó Központ teljes állományát érintő éves tűz- és munkavédelmi képzés december 13-án délelőtt.

Elismeréseket adtak át a főigazgatóságon
2018. december 12. 14:10

Bátorságukért, hősies helytállásukért vehettek át többen elismerést december 12-én a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon. Mellettük több kolléga kerek születésnapja alkalmából kapott ajándéktárgyat. A BM OKF Gazdasági Ellátó Központ állományából öt munkatárs szerepelt a kitüntetettek között.

Szán helyett tűzoltóautóval érkezett a Mikulás
2018. december 07. 20:10

A hagyományokhoz híven a katasztrófavédelem főigazgatóságára idén is egy nagy, piros tűzoltóautóval érkezett meg a Mikulás, akit már izgatottan várt a zsibongó gyereksereg a bejáratnál. Lappföld leghíresebb szülöttje az ajándékosztás után exkluzív interjút adott nekünk.

„Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen”
2018. december 03. 13:43

Gróf Széchenyi István gondolata jegyében, állománygyűléssel ünnepelték a Logisztikusok Napját a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ vezetői és berendelt munkatársai december 3-án. A rendezvény évről évre alkalmat ad a kiemelkedő teljesítményt nyújtó kollégák elismerésére.

Ünnepélyes gyertyagyújtás a főigazgatóságon
2018. november 30. 13:07

Ünnepélyes keretek között, adventi koncerttel kezdődött meg az advent a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon november 30-án. A Katasztrófavédelem Központi Zenekarának műsorával hangolódott az állomány a karácsonyt megelőző várakozás időszakára.

Ne égess! – pályázat gyerekeknek
2018. november 29. 15:28

Katasztrófavédelem Központi Múzeuma immár tizenkettedik alkalommal hirdet rajz- és irodalmi pályázatot általános iskolás tanulók számára Ne égess! címmel. Az alkotásokat a múzeum január 25-ig várja.

Elismeréseket adtak át a főigazgatóságon
2018. november 28. 15:56

Hősies helytállást tanúsító, a rendvédelemben hosszabb ideje dolgozó, valamint kerek születésnapjukat ünneplő kollégák vehettek át elismerést november 28-án a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon.

Kéményseprőmesterek avatása
2018. november 23. 13:35

Szakmai vizsgát tett a mester végzettség megszerzéséért a katasztrófavédelem tizennégy kéményseprője. Öthetes bentlakásos tanfolyam elvégzése után, három napon át tartott az írásbeli, gyakorlati és szóbeli részekből álló vizsgasorozat, amelynek zárásaként 2018. november 21-én nyolcan vettek át mesterlevelet, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara tanácstermében.